Arkisto

NYT OSTETTAVISSA !

Hattu ry:n joulukortit ! Hinta 1,50 €/ kappale.

Myytävänä järjestötalo Kolomosessa ja eri tilaisuuksissa.

Seuraavana Savonlinnan Talent- tapahtumassa Kulttuurikellarissa maanantaina 2.12. kello 15-20.

Korttien tilaus alla olevasta linkistä.

Luovutustilaisuudessa shekkiä kannattelevat BLC Telecomin toimitusjohtaja Hannu Väänänen (vas), myyntipäällikkö Paula Muhonen, HaTTunarikan hanketyöntekijä Mirja Turkka ja HaTTu ry:n sihteeri Jukka Nokelainen

BLC Telecom luovutti 2500 €:n joululahjan HaTTu ry:lle

Savonlinnan seutukunnalla kattavat ja korkealaatuiset tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalvelut tarjoava BLC Telecom ohjasi yrityslahjojensa joululahjarahan 2500 € hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry:lle.

Luovutustilaisuudessa BLC Telecomin toimitusjohtaja Hannu Väänänen korosti paikallisen toiminnan tukemisen merkityksellisyyttä Savonlinnan seudun elinvoimaa lisäävänä toimintana. ”BLC on ollut mukana savonlinnalaisten arjessa ja juhlassa jo 130 vuoden ajan. Tämä on luonteva kanava tukea ja auttaa savonlinnalaisia lapsia ja nuoria”, Väänänen toteaa.

”HaTTu ry:n toiminta vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten tukemisessa lisää tasa-arvoisuutta. Meille nämä ovat tärkeitä arvoja”, myyntipäällikkö Paula Muhonen lisää.

HaTTu ry:n puolesta lahjaa vastaanottamassa olivat sihteeri Jukka Nokelainen ja HaTTunarikan hanketyöntekijä Mirja Turkka. ”HaTTu ry on kiitollinen kaikista toimintaamme kohdistuvista avustuksista”, Jukka Nokelainen kertoo. Kaikki HaTTu Ry:lle lahjoitetut varat menevät täysimääräisenä lasten ja nuorten harrastustoiminnan avustuksiin.

HaTTu ry:n viikko käyntiin mukavasti — Suur-Savon Sähkö lahjoitti hyväntekeväisyysjärjestölle 2500 euroa.

Lue Itä-Savon juttu tästä.

Lue Savonmaan juttu tästä.

HaTTunarikan hanketyöntekijä Mirja Turkka (vas.), Suur-Savon Sähkön liiketoimintajohtaja Heikki Tirkkonen, HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen ja viestintäpäällikkö Johanna Rautio aloittivat viikon hyvää tehden

Perheen elokuvapäivä lauantai 14.12. 2019

Savon Kinot Oy, Savonlinnan HaTTu ry ja Vuoden iskät ry tarjosivat lauantaina savonlinnalaisille perheille Gorki- kuningattaren koira-  elokuvanäytöksen popcorneineen. Tunnelma oli jännittävä, ainakin perheen pienimpien taholta.

HYVIÄ UUTISIA!

Seppo Pennanen lahjoitti 10000€.

 

Seppo Pennanen lahjoitti 10.000€. Lahjoittaja kuvassa toinen vasemmalta.