Lahjoituskuvat

Savonlinnan HaTTu ry on torstaina 10.1. 2019 käsitellyt ensimmäiset lasten ja nuorten harrastetoiminnan avustushakemukset.

Harrastetoiminnan avustusta myönnettiin 25 savonlinnalaiselle lapselle ja nuorelle yhteensä 5482 € !

Kiitokset kaikille lahjoittajille, jotta tämä on ollut mahdollista toteuttaa.

Seuraava avustuskäsittely huhtikuussa.

Harrastetoiminnan avustusta voi hakea jatkuvasti. Hakemuskaavakkeeseen tästä.

Lue Itä-Savon juttu aiheesta tästä!.

Lue Itä-Savon juttu tästä.

Lue aluelehti Savonmaan juttu tästä.

East Volley ry tekee hyvää ! Lisää tietoa tästä .

Lauantain 30.3. ottelun arpajaisista ja muista tuotoista saatiin kerättyä 415,50e potti luovutettavaksi Savonlinnan Hattu Ry:lle!! Iso kiitos Scancap Savonlinna, Veikon Kone ja East Volley juniorit arpajaisten järjestämisestä, sekä katsojille arpojen, pääsylippujen ja kahviotuotteiden ostamisesta. Tämä potti menee hyvään!!

Edustus STPS:n kausarihaaste

 

STPS:n Kausikorttihaaste 1946 keräsi kampanjan aikana varoja vähävaraisten perheiden lasten harrastamista tukevaan Savonlinnan Hattu ry:n tukirahastoon lahjoittamalla jokaisesta Legenda-kausarista 19,46 % hyväntekeväisyyteen.

Puheenjohtaja Jame Mikkonen luovutti 11.5. 2019 ennen kotiottelua shekin HaTTu ry:n puuhamiehille Tommi Tuunaiselle ja Jukka Nokelaiselle.

Luovutettava summa on huimat 1044,41€.

Myös Savonlinnan Retkeilyajot on mukana kausarihaasteessa lahjoittamalla 25 kausikorttia Hattu:lle.

Kausikortit luovutti Retkeilyajojen puuhamies Kalevi Putkonen.

Mauno Suikkasen säätiö tukee HaTTunarikan harrastevälineiden hankintoja niitä tarvitseville todellisessa tarpeessa oleville vähävaraisille henkilöille.

Shekin takana Woutien edustajat: Pekka Sairanen (vas) taloudenhoitaja, Harri Eliala toiminnanjohtaja, Hannu Kurki puheenjohtaja

Linnan Woudit ry lahjoitti 1000 € järjestämänsä Saimaa-turnauksen sekä 40- vuotisjuhlaillanvieton tuotoista.

Lue Savonmaan juttu tästä.

Yhteistyösopimus

 

Hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry ja savonlinnalainen KONSTNIEKKA Oy ovat sopineet yhteistyöstä edistääkseen ja kehittääkseen mahdollisuuksia hankkia varoja vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen.

Yhteistyö on alkanut KONSTNIEKKA Oy:n aloitteesta, jossa se on kertonut haluavansa kantaa yhteiskuntavastuuta, tarjoamalla osaamistaan hyvän ja tärkeän toiminnan edistämiseen. Konstniekka ei saa taloudellista hyötyä yhteistyöstä.

Alkuvaiheessa yhteistyötä KONSTNIEKKA Oy hakee yrityskontakteja ja -kohtaamisia HaTTu ry:n toimintaan.

Savonlinnan HaTTu ry on erittäin kiitollinen tarjotusta yhteistyömahdollisuudesta, joka edistää yhdistyksen toiminnan tavoitteita.

 

Suur-Savon Osuuspankin hyväntekeväisyystaidenäyttely onnistui yli odotusten

 

Suur-Savon Osuuspankki järjesti elokuussa taidenäyttelyn varastoidensa kätköissä olleista taideteoksista. Ainutlaatuinen myyntinäyttely järjestettiin yhteistyössä mikkeliläisen taidegalleria GalleriArin kanssa. Näyttelyssä oli yli 100 teosta; tauluja, reliefejä ja veistoksia. Holvien kätköistä -taidenäyttelyn tuotot jaetaan hyväntekeväisyyslahjoituksina paikallisille yhdistyksille.

 

Yrittäjä, galleristi Ari Hännisen mukaan Holvien kätköistä -näyttely onnistui yli odotusten: "Oli hienoa saada pankin taideteokset esille gallerian tiloihin. Taidenäyttelyn suosio yllätti ehkä juuri ainutlaatuisuutensa vuoksi ja koska se sisälsi teoksia merkittäviltä taiteilijoilta. Erityisesti minua ilahdutti se, että galleriassa kävi paljon uusia asiakkaita. Juuri avattu verkkokauppa osoittautui hyväksi ratkaisuksi, pari teosta lähti Amerikkaan asti!"

 

”Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa hyväntekeväisyysnäyttelyämme. On upeaa, että teokset ovat löytäneet uuden kodin ja pääsevät taas esille. Uskon, että moni on nauttinut taide-elämyksestä joko paikan päällä taidegalleriassa tai verkossa. Näyttelystä kertyneet varat ohjaamme omistaja-asiakkaidemme ehdottamille eteläsavolaisille yhdistyksille”, kertoo Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen.

 

Suur-Savon Osuuspankki tekee lahjoituksia 14 yhdistykselle toimialueensa jokaiseen kuntaan. Mäntyharjun Reissupolku ry:n puheenjohtaja Jorma Mäkinen ilahtui kuullessaan, että Reissupolku on yksi lahjoituksen saajista: ”On rikastuttavaa jakaa hyvää yhteisöllemme myös jatkossa. Lahjoituksen avulla aiomme kehittää erityisesti lasten ja perheiden luontoharrastusmahdollisuuksia.” Jampan Eläinhoitolan Jarmo Lautamäki pitää kunnia-asiana, että eläinhoitola on eräs lahjoituksen saaja: ”Olen huomannut, että moni arvostaa luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia. Lahjoituksena saatavat varat käytämme mm. eläinlääkärikuluihin ja lääkkeisiin sekä hoitohäkkien korjauksiin ja uusien häkkien rakentamiseen.” Myös Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Taina Turtio on kiitollinen, että Omaishoitajat saa lahjoituksen: ”Omaishoito on usein raskasta, ympärivuorokautista työtä läheisen hyvinvoinnin takaamiseksi, ja omaishoitajien oma jaksaminen on koetuksella. Lahjoituksella tuetaan omaishoitajien jaksamista.”

 

Lahjoitusten saajat: Mikkelin Hope, ViaDia Mikkeli, Jampan Eläinhoitola, Pieksämäen Omaishoitajat, Perhekahvila Hermanni, Mäntyharjun Reissupolku, Sulkavan Urheilijat, Heinäveden Kyläyhdistys, Savonlinnan HaTTu, Savonlinnan Yeesi, Enonkoski-Seura, JuvanTie, MLL Puumalan yhdistys ja Eläkeliiton Hirvensalmen yhdistys

Seppo Pennanen ja Mirja Turkka hyväntekeväisyystempauksessa.

Onnea Seppo Pennanen
Tänään torstaina 20.8. 2020 hyväntekeväisyystempaus Sepon syntymäpäivän tiimoilta Prismalla.
Kiitos Prisma mahdollisuudesta.
 

 

 

 

 

 

JOULUKORTILLA HYVÄÄ!

 

 

Savonlinnalainen Jenni Koponen KOHTEESSA.-yrityksestä lähti toteuttamaan hyväntekeväisyyskampanjaa, jolla tahtoo auttaa lapsia ja nuoria harrastamaan.

 

 

"Suunnittelin tälle joululle Joulumuisto-kortin, joka on ajatuksellaan aivan erityinen. Jokaisesta myydystä kortista tahdon lahjoittaa lyhentämättömänä 1 € HaTTu ry:lle savonlinnalaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Jokainen pieni ihminen ansaitsee

mahdollisuuden liikkua ja harrastaa, lähtökohdistaan huolimatta.

Pienilläkin teoilla on valtavan suuri vaikutus ja myös sinä voit ollamukana mahdollistamassa antamisen ilon!"

 

 

Voit tilata 3,50 € maksavan Joulumuisto-kortin täältä:

https://kohteessa.fi/…/joulukor…/products/joulumuisto-kortti

Kortteja on myytävänä myös Kirkkokadun, Hernemäen ja Pihlajaniemen K-marketeissa jo nyt.

Tulossa K- Eväskellariin myyntiin lähiaikoina.

 

 

 

 

 

Hotellitavaroiden hyväntekeväisyyskirpputori

Seurahuoneen hotellinjohtaja Kati Vihmalla oli tänään suuri ilo luovuttaa viime lauantaina  28.11. 2020 pidetyn hyväntekeväisyyskirpputorin tuotto, huikeat 2210€ Hattu ry:n edustaja Mirja Turkalle.

Kiitos kaikille kannatuksesta.

 

LC Savonlinna- Linnatar lahjoitti HaTTu ry:lle lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen 500 €.
Luovutustilaisuudessa kuvassa oikealta LC Savonlinna/Linnattarien rahastonhoitja Tiina Raninen ja puheenjohtaja Tuula Rasimus. HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen, hanketyöntekijä Mirja Turkka sekä sihteeri Jukka Nokelainen. HaTTu ry kiittää Linnattaria.
Vasemmalta: Vuiden iskät ry:n Mikko Hietalahti, Savonlinnan HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen, HaTTunarikan Mirja Turkka ja Joulupukki.

Joulumieltä elokuvanautinnoin

Savonlinnan HaTTu ry ja Vuoden Iskät ry yhdistivät voimansa ja jakavat Jouluiloa elokuvahetkien muodossa yhteensä 270 elokuvalipulla Savon Kinot elokuvateattereihin.

”Elokuvalippuja jaetaan Savonlinnan HaTTu ry:n ja Vuoden Iskät ry:n verkostossa oleville savonlinnalaisille lapsiperheille ja nuorille sekä elokuvalippuja lahjoitetaan Sosterille ko. asiakaskunnalle jaettavaksi. Elokuvaliput ovat voimassa vuoden verran, joten kukin voi käydä katsomassa juuri itseään kiinnostavan elokuvan, itselleen sopivana ajankohtana. Toivotaan, että elokuvalippu tuottaa saajalleen iloa!” – viestii koko Savonlinnan HaTTu ry:n ja Vuoden Iskät ry:n edustajakunta.

Elokuvalippuja on ollut rahoittamassa Savonlinnan kaupungin kumppanuuspöytä Savonlinnan HaTTu ry:lle tekemällään avustuksella, Vuoden Iskät ry sekä Savon Kinot lahjoituslipuillaan.

 

LähiTapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela (vas) ja HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen ja hanketyöntekijä Mirja Turkka lahjoituksen luovutustilaisuudessa tiistaina 7.9. 2021

Savonlinnalaisnuorten harrastuksia tukevan HaTTu ry:n hyväntekeväisyystyöhön kymppitonnin lahjoitus

"Tämä on meille hieno mahdollisuus auttaa", Lähi-Tapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela sanoo.

Isot ja lämpimät kiitokset Vuoden Iskät ry !

Savonlinnan HaTTu ry kohdentaa S-ryhmän lahjakortit yksinhuoltajaperheille, joita on vuoden 2021 aikana ollut HaTTu ry:n tuen piirissä yhteensä 75 kpl.

Tehdään hyvää yhdessä !

 

 

 

 

 

Lahjoituksen luovutti Rotaryklubin presidentti Luise Liefländer-Leskinen. Lahjoituksen vastaanotti yhdistyksen puheenjohtaja Tommi Tuunainen ja toiminnanohjaaja Mirja Turkka.

Savonlinnan Rotaryklubi ry lahjoitti Savonlinnan HaTTu ry:lle 1000 € savonlinnalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen.

Savonlinnan HaTTu ry kiittää.

 

 

 

 

 

BLC Telecom ja BLC Turvan Savonlinnan yksikkö tekivät yhdessä joululahjoituksen HaTTu ry:lle

Savonlinnan alueella toimiva tietoliikenneoperaattori BLC Telecom ja lukitus- sekä turvatekniikan kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoavan BLC Turvan Savonlinnan yksikkö päättivät tänäkin vuonna yhdistää voimansa ja lahjoittaa joulun yrityslahjoihin tarkoitetut varat hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry:lle.

Kaikki HaTTu ry:lle lahjoitetut varat menevät täysimääräisenä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ja tämän kaltaiset tukikohteet ovatkin koko BLC-konsernin arvojen mukaisia.

”Olemme yhdessä BLC Telecomin kanssa tehnyt joululahjoituksia HaTTu ry:lle jo useana vuotena ja toivottavasti pidetään jatkossakin perinnettä yllä.”, BLC Turvan Savonlinnan yksikönpäällikkö Jukka Hämäläinen sanoo.

"Kuten aikaisempinakin vuosina ollaan huomattu, että HaTTu ry on meille luonteva kanava tukea ja auttaa paikallisia lapsia ja nuoria. HaTTu ry on tehnyt jo usean vuoden hienoa työtä savonlinnalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisessa. Se, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus harrastaa on tärkeä asia ja lisää tasa-arvoa.”, BLC Telecomin operatiivinen päällikkö Pasi Leskinen kertoo.

Lahjoitus annettiin BLC Turvan Savonlinnan toimipisteellä 15.12.2021. HaTTu ry:n puolesta lahjaa vastaanottamassa olivat puheenjohtaja Tommi Tuunanen (kuvassa oikealla) ja toiminnanohjaaja Mirja Turkka (kuvassa vasemmalla). Vuoden 2021 aikana Savonlinnan HaTTu ry on tehnyt yhteensä 192 myönteistä harrastusavustuspäätöstä.

S-ryhmän lahjakorteilla jouluiloa jakoon!

Vuoden Iskät ry lahjoitti 2.12.2021 20 kpl sadan euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja Savonlinnan HaTTu ry:n vähävaraisille lapsiperheille.

Savonlinnan HaTTu ry kohdentaa S-ryhmän lahjakortit yksinhuoltajaperheille, joita on vuoden 2021 aikana ollut HaTTu ry:n tuen piirissä 75 kpl.

Sokos Hotel Seurahuoneen puolesta lahjoitusta oli luovuttamassa hotellipäällikkö Petri Mustonen sekä Vuoden Iskät ry:ltä sihteeri Mikko Hietalahti. Savonlinnan HaTTu ry:n puolesta lahjoituksen vastaanotti toiminnanohjaaja Mirja Turkka.

Isot ja lämpimät kiitokset Vuoden Iskät ry!

Tehdään hyvää yhdessä!

LC Savonlinna / Linnatar lahjoitti Savonlinnan HaTTu ry:lle 1500 €.
Lahjoituksen vastaanotti HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen ja LC Savonlinna/Linnatar -klubin puolesta lahjoitusta oli luovuttamassa presidentti Pirjo Falkstedt ja rahastonhoitaja Tiina Raninen.
Spahotel Casinon puolesta lahjoituksen luovutti Taru Tikka HaTTu ry:n hallituksen jäsenelle Hannu Härköselle.

HYVÄNTEKEVÄISYYSUUTISIA!

Spahotel Casino on järjestänyt 18.4. 2023 hyväntekeväisyyskirpputorin.

Kirpputorilla myytiin Spahotel Casinon käytöstä poistettuja huonekaluja, astioita, koriste-esineitä ja tauluja.

Kirpputorin tuoton 875 € Spahotel Casino on ohjannut Savonlinnan HaTTu ry:n toimintaan.

 

Office Pro lahjoitti Savonlinnan HaTTu ry:lle toimistoon lasertulostimen.

Lasertulostimen luovutti myyntijohtaja Ville Reponen.

HaTTu ry kiittää lahjoituksesta.

Tiistaitähdet-podcast teetätti logostaan haalarimerkkejä ja myi niitä 50 kappaletta.

Jokainen saatu euro lahjoitettiin HaTTu ry:lle.

Tiistaitähdet Juho Tahvanainen, Konsta Luoma, Aleksanteri Välilä ja Tuukka Nokelainen kannustavat kaikkia harrastuksien pariin!

East Volleyn edustusjoukkue lahjoitti Savonlinnan HaTTu ry:lle pelikauden aikana kertyneen ”sakkokassansa”500 €, ison kassillisen lentopalloja sekä superpesiksessä eri puolella Suomea käytettyjä pesäpalloja, jotka otteluja tuomaroiva Arttu Moisio on kerännyt kokoon.

 

Auringon paisteisessa kuvassa lahjoituksen luovuttaneet Arttu Moisio (10) ja Teemu Silventoinen (8). Lahjoituksen vastaanotti HaTTu ry:n sihteeri Jukka Nokelainen.

Esimerkkiä hyväntekeväisyydestä

 

Mikael ja Teija Litmanen ovat kirjoittaneet runokirjan ”Per aspera ad astra”. (vaikeuksien kautta voittoon).

He ovat myyneet runokirjaa omakustanteisena.

Kirjan myynnistä tulleen tuoton 500 €,  he ovat lahjoittaneet kokonaisuudessaan Savonlinnan HaTTu ry:lle tukemaan savonlinnalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoimintaa.

Kirjaa voi tilata yhteystietojen kautta.

Lisätietoja: Teija Litmanen, teija.litmanen@gmail.com  puh. 0407384210

Savonlinnan seurakunta lahjoitti 3000 € Savonlinnan HaTTu ry:lle

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla tarjotaan tukea koronan lieveilmiöitä kohdanneiden nuorten arkeen.

Puolet Suomeen jäävästä Yhteisvastuu-tuotosta jäi paikallisseurakunnille ahdingossa olevien nuorten tukemiseksi tehtävään työhön sekä diakonia-avustuksiin oman seurakunnan alueella.

Savonlinnan seurakunnassa nuoret saivat itse päättää, millaista tukea tarvitaan. Viime vuonna rippikoululaisilta ja isosen tehtävissä toimineilta nuorilta kerättiin ideoita rahankäytön suhteen.

Iso osa ehdotuksista koski nimenomaan harrastamisen mahdollisuuksien lisäämistä ja parantamista.

Seurakunnan nuorten vaikuttajaryhmässä asiaa käsiteltiin ja päätettiin keräystuotto lahjoittaa Savonlinnan HaTTu ry:lle.

 

Savonlinnan HaTTu ry on erittäin otettu lahjoituksesta, jonka nuoret ovat päättäneet lahjoittaa  savonlinnalaisten vähävaraisten perheiden nuorille.

 

 

Kuvassa: Savonlinnan seurakunnasta shekkiä luovuttamassa Essi Korhonen (keskellä) nuorten vaikuttajaryhmästä, johtava diakoni Mari Kulmala ja kasvatuksen työalajohtaja Juha ”Zunkkis” Hakala.
HaTTu ry:n puolesta lahjoituksen vastaanotti hallituksen jäsen Hannu ”Hanski” Härkönen.

Activity Maker Oy on lahjoittanut Savonlinnan HaTTu ry:n verkoston lapsille päivän aktiivirannekkeet Vanhan aseman aktiviteettipuistoon!

HaTTu ry kiittää!

Raimo Repo on lahjoittanut HaTTu ry:lle 16.10. 2019 10.000 € !