Lahjoituskuvat

Savonlinnan HaTTu ry on torstaina 10.1. 2019 käsitellyt ensimmäiset lasten ja nuorten harrastetoiminnan avustushakemukset.

Harrastetoiminnan avustusta myönnettiin 25 savonlinnalaiselle lapselle ja nuorelle yhteensä 5482 € !

Kiitokset kaikille lahjoittajille, jotta tämä on ollut mahdollista toteuttaa.

Seuraava avustuskäsittely huhtikuussa.

Harrastetoiminnan avustusta voi hakea jatkuvasti. Hakemuskaavakkeeseen tästä.

Lue Itä-Savon juttu aiheesta tästä!.

Lue Itä-Savon juttu tästä.

Lue aluelehti Savonmaan juttu tästä.

East Volley ry tekee hyvää ! Lisää tietoa tästä .

Lauantain 30.3. ottelun arpajaisista ja muista tuotoista saatiin kerättyä 415,50e potti luovutettavaksi Savonlinnan Hattu Ry:lle!! Iso kiitos Scancap Savonlinna, Veikon Kone ja East Volley juniorit arpajaisten järjestämisestä, sekä katsojille arpojen, pääsylippujen ja kahviotuotteiden ostamisesta. Tämä potti menee hyvään!!

Edustus STPS:n kausarihaaste

 

STPS:n Kausikorttihaaste 1946 keräsi kampanjan aikana varoja vähävaraisten perheiden lasten harrastamista tukevaan Savonlinnan Hattu ry:n tukirahastoon lahjoittamalla jokaisesta Legenda-kausarista 19,46 % hyväntekeväisyyteen.

Puheenjohtaja Jame Mikkonen luovutti 11.5. 2019 ennen kotiottelua shekin HaTTu ry:n puuhamiehille Tommi Tuunaiselle ja Jukka Nokelaiselle.

Luovutettava summa on huimat 1044,41€.

Myös Savonlinnan Retkeilyajot on mukana kausarihaasteessa lahjoittamalla 25 kausikorttia Hattu:lle.

Kausikortit luovutti Retkeilyajojen puuhamies Kalevi Putkonen.

Mauno Suikkasen säätiö tukee HaTTunarikan harrastevälineiden hankintoja niitä tarvitseville todellisessa tarpeessa oleville vähävaraisille henkilöille.

Shekin takana Woutien edustajat: Pekka Sairanen (vas) taloudenhoitaja, Harri Eliala toiminnanjohtaja, Hannu Kurki puheenjohtaja

Linnan Woudit ry lahjoitti 1000 € järjestämänsä Saimaa-turnauksen sekä 40- vuotisjuhlaillanvieton tuotoista.

Lue Savonmaan juttu tästä.

Yhteistyösopimus

 

Hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry ja savonlinnalainen KONSTNIEKKA Oy ovat sopineet yhteistyöstä edistääkseen ja kehittääkseen mahdollisuuksia hankkia varoja vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen.

Yhteistyö on alkanut KONSTNIEKKA Oy:n aloitteesta, jossa se on kertonut haluavansa kantaa yhteiskuntavastuuta, tarjoamalla osaamistaan hyvän ja tärkeän toiminnan edistämiseen. Konstniekka ei saa taloudellista hyötyä yhteistyöstä.

Alkuvaiheessa yhteistyötä KONSTNIEKKA Oy hakee yrityskontakteja ja -kohtaamisia HaTTu ry:n toimintaan.

Savonlinnan HaTTu ry on erittäin kiitollinen tarjotusta yhteistyömahdollisuudesta, joka edistää yhdistyksen toiminnan tavoitteita.

Raimo Repo on lahjoittanut HaTTu ry:lle 16.10. 2019 10.000 € !