Lahjoituskuvat

Savonlinnan HaTTu ry on torstaina 10.1. 2019 käsitellyt ensimmäiset lasten ja nuorten harrastetoiminnan avustushakemukset.

Harrastetoiminnan avustusta myönnettiin 25 savonlinnalaiselle lapselle ja nuorelle yhteensä 5482 € !

Kiitokset kaikille lahjoittajille, jotta tämä on ollut mahdollista toteuttaa.

Seuraava avustuskäsittely huhtikuussa.

Harrastetoiminnan avustusta voi hakea jatkuvasti. Hakemuskaavakkeeseen tästä.

Lue Itä-Savon juttu aiheesta tästä!.

Lue Itä-Savon juttu tästä.

Lue aluelehti Savonmaan juttu tästä.

East Volley ry tekee hyvää ! Lisää tietoa tästä .

Lauantain 30.3. ottelun arpajaisista ja muista tuotoista saatiin kerättyä 415,50e potti luovutettavaksi Savonlinnan Hattu Ry:lle!! Iso kiitos Scancap Savonlinna, Veikon Kone ja East Volley juniorit arpajaisten järjestämisestä, sekä katsojille arpojen, pääsylippujen ja kahviotuotteiden ostamisesta. Tämä potti menee hyvään!!

Edustus STPS:n kausarihaaste

 

STPS:n Kausikorttihaaste 1946 keräsi kampanjan aikana varoja vähävaraisten perheiden lasten harrastamista tukevaan Savonlinnan Hattu ry:n tukirahastoon lahjoittamalla jokaisesta Legenda-kausarista 19,46 % hyväntekeväisyyteen.

Puheenjohtaja Jame Mikkonen luovutti 11.5. 2019 ennen kotiottelua shekin HaTTu ry:n puuhamiehille Tommi Tuunaiselle ja Jukka Nokelaiselle.

Luovutettava summa on huimat 1044,41€.

Myös Savonlinnan Retkeilyajot on mukana kausarihaasteessa lahjoittamalla 25 kausikorttia Hattu:lle.

Kausikortit luovutti Retkeilyajojen puuhamies Kalevi Putkonen.

Mauno Suikkasen säätiö tukee HaTTunarikan harrastevälineiden hankintoja niitä tarvitseville todellisessa tarpeessa oleville vähävaraisille henkilöille.

Shekin takana Woutien edustajat: Pekka Sairanen (vas) taloudenhoitaja, Harri Eliala toiminnanjohtaja, Hannu Kurki puheenjohtaja

Linnan Woudit ry lahjoitti 1000 € järjestämänsä Saimaa-turnauksen sekä 40- vuotisjuhlaillanvieton tuotoista.

Lue Savonmaan juttu tästä.

Yhteistyösopimus

 

Hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry ja savonlinnalainen KONSTNIEKKA Oy ovat sopineet yhteistyöstä edistääkseen ja kehittääkseen mahdollisuuksia hankkia varoja vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen.

Yhteistyö on alkanut KONSTNIEKKA Oy:n aloitteesta, jossa se on kertonut haluavansa kantaa yhteiskuntavastuuta, tarjoamalla osaamistaan hyvän ja tärkeän toiminnan edistämiseen. Konstniekka ei saa taloudellista hyötyä yhteistyöstä.

Alkuvaiheessa yhteistyötä KONSTNIEKKA Oy hakee yrityskontakteja ja -kohtaamisia HaTTu ry:n toimintaan.

Savonlinnan HaTTu ry on erittäin kiitollinen tarjotusta yhteistyömahdollisuudesta, joka edistää yhdistyksen toiminnan tavoitteita.

 

Suur-Savon Osuuspankin hyväntekeväisyystaidenäyttely onnistui yli odotusten

 

Suur-Savon Osuuspankki järjesti elokuussa taidenäyttelyn varastoidensa kätköissä olleista taideteoksista. Ainutlaatuinen myyntinäyttely järjestettiin yhteistyössä mikkeliläisen taidegalleria GalleriArin kanssa. Näyttelyssä oli yli 100 teosta; tauluja, reliefejä ja veistoksia. Holvien kätköistä -taidenäyttelyn tuotot jaetaan hyväntekeväisyyslahjoituksina paikallisille yhdistyksille.

 

Yrittäjä, galleristi Ari Hännisen mukaan Holvien kätköistä -näyttely onnistui yli odotusten: "Oli hienoa saada pankin taideteokset esille gallerian tiloihin. Taidenäyttelyn suosio yllätti ehkä juuri ainutlaatuisuutensa vuoksi ja koska se sisälsi teoksia merkittäviltä taiteilijoilta. Erityisesti minua ilahdutti se, että galleriassa kävi paljon uusia asiakkaita. Juuri avattu verkkokauppa osoittautui hyväksi ratkaisuksi, pari teosta lähti Amerikkaan asti!"

 

”Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa hyväntekeväisyysnäyttelyämme. On upeaa, että teokset ovat löytäneet uuden kodin ja pääsevät taas esille. Uskon, että moni on nauttinut taide-elämyksestä joko paikan päällä taidegalleriassa tai verkossa. Näyttelystä kertyneet varat ohjaamme omistaja-asiakkaidemme ehdottamille eteläsavolaisille yhdistyksille”, kertoo Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen.

 

Suur-Savon Osuuspankki tekee lahjoituksia 14 yhdistykselle toimialueensa jokaiseen kuntaan. Mäntyharjun Reissupolku ry:n puheenjohtaja Jorma Mäkinen ilahtui kuullessaan, että Reissupolku on yksi lahjoituksen saajista: ”On rikastuttavaa jakaa hyvää yhteisöllemme myös jatkossa. Lahjoituksen avulla aiomme kehittää erityisesti lasten ja perheiden luontoharrastusmahdollisuuksia.” Jampan Eläinhoitolan Jarmo Lautamäki pitää kunnia-asiana, että eläinhoitola on eräs lahjoituksen saaja: ”Olen huomannut, että moni arvostaa luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia. Lahjoituksena saatavat varat käytämme mm. eläinlääkärikuluihin ja lääkkeisiin sekä hoitohäkkien korjauksiin ja uusien häkkien rakentamiseen.” Myös Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Taina Turtio on kiitollinen, että Omaishoitajat saa lahjoituksen: ”Omaishoito on usein raskasta, ympärivuorokautista työtä läheisen hyvinvoinnin takaamiseksi, ja omaishoitajien oma jaksaminen on koetuksella. Lahjoituksella tuetaan omaishoitajien jaksamista.”

 

Lahjoitusten saajat: Mikkelin Hope, ViaDia Mikkeli, Jampan Eläinhoitola, Pieksämäen Omaishoitajat, Perhekahvila Hermanni, Mäntyharjun Reissupolku, Sulkavan Urheilijat, Heinäveden Kyläyhdistys, Savonlinnan HaTTu, Savonlinnan Yeesi, Enonkoski-Seura, JuvanTie, MLL Puumalan yhdistys ja Eläkeliiton Hirvensalmen yhdistys

Seppo Pennanen ja Mirja Turkka hyväntekeväisyystempauksessa.

Onnea Seppo Pennanen
Tänään torstaina 20.8. 2020 hyväntekeväisyystempaus Sepon syntymäpäivän tiimoilta Prismalla.
Kiitos Prisma mahdollisuudesta.
 

 

 

 

 

 

JOULUKORTILLA HYVÄÄ!

 

 

Savonlinnalainen Jenni Koponen KOHTEESSA.-yrityksestä lähti toteuttamaan hyväntekeväisyyskampanjaa, jolla tahtoo auttaa lapsia ja nuoria harrastamaan.

 

 

"Suunnittelin tälle joululle Joulumuisto-kortin, joka on ajatuksellaan aivan erityinen. Jokaisesta myydystä kortista tahdon lahjoittaa lyhentämättömänä 1 € HaTTu ry:lle savonlinnalaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Jokainen pieni ihminen ansaitsee

mahdollisuuden liikkua ja harrastaa, lähtökohdistaan huolimatta.

Pienilläkin teoilla on valtavan suuri vaikutus ja myös sinä voit ollamukana mahdollistamassa antamisen ilon!"

 

 

Voit tilata 3,50 € maksavan Joulumuisto-kortin täältä:

https://kohteessa.fi/…/joulukor…/products/joulumuisto-kortti

Kortteja on myytävänä myös Kirkkokadun, Hernemäen ja Pihlajaniemen K-marketeissa jo nyt.

Tulossa K- Eväskellariin myyntiin lähiaikoina.

 

 

 

 

 

Hotellitavaroiden hyväntekeväisyyskirpputori

Seurahuoneen hotellinjohtaja Kati Vihmalla oli tänään suuri ilo luovuttaa viime lauantaina  28.11. 2020 pidetyn hyväntekeväisyyskirpputorin tuotto, huikeat 2210€ Hattu ry:n edustaja Mirja Turkalle.

Kiitos kaikille kannatuksesta.

 

LC Savonlinna- Linnatar lahjoitti HaTTu ry:lle lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen 500 €.
Luovutustilaisuudessa kuvassa oikealta LC Savonlinna/Linnattarien rahastonhoitja Tiina Raninen ja puheenjohtaja Tuula Rasimus. HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen, hanketyöntekijä Mirja Turkka sekä sihteeri Jukka Nokelainen. HaTTu ry kiittää Linnattaria.
Vasemmalta: Vuiden iskät ry:n Mikko Hietalahti, Savonlinnan HaTTu ry:n puheenjohtaja Tommi Tuunainen, HaTTunarikan Mirja Turkka ja Joulupukki.

Joulumieltä elokuvanautinnoin

Savonlinnan HaTTu ry ja Vuoden Iskät ry yhdistivät voimansa ja jakavat Jouluiloa elokuvahetkien muodossa yhteensä 270 elokuvalipulla Savon Kinot elokuvateattereihin.

”Elokuvalippuja jaetaan Savonlinnan HaTTu ry:n ja Vuoden Iskät ry:n verkostossa oleville savonlinnalaisille lapsiperheille ja nuorille sekä elokuvalippuja lahjoitetaan Sosterille ko. asiakaskunnalle jaettavaksi. Elokuvaliput ovat voimassa vuoden verran, joten kukin voi käydä katsomassa juuri itseään kiinnostavan elokuvan, itselleen sopivana ajankohtana. Toivotaan, että elokuvalippu tuottaa saajalleen iloa!” – viestii koko Savonlinnan HaTTu ry:n ja Vuoden Iskät ry:n edustajakunta.

Elokuvalippuja on ollut rahoittamassa Savonlinnan kaupungin kumppanuuspöytä Savonlinnan HaTTu ry:lle tekemällään avustuksella, Vuoden Iskät ry sekä Savon Kinot lahjoituslipuillaan.

 

Raimo Repo on lahjoittanut HaTTu ry:lle 16.10. 2019 10.000 € !