Muut

Päivitetty kummikansio

Hei!

Olen Katariina Turunen, 27-vuotias teatteritekniikan opiskelija ja 4h-yrittäjä Savonlinnasta.

Perustin vuonna 2018 4h-yritykseni Cupcakemadness opiskelun ohella ja teen käsityönä mm. koruja epoksihartsista, ompelen kangaskasseja ja maalaan akvarelleja tilauksesta.

Hattu Ry tekee tärkeää työtä tukemalla lapsien ja nuorien harrastamista, ja yhteistyössä valmistin heille oman avaimenperäsarjan harrastusvälineistä!

KUNTALAISALOITE - UIMAHYPPYTORNI SAVONLINNAN KESKUSTAAJAMAAN!

 

TULE VAIKUTTAMAAN !

ALLEKIRJOITA KUNTALAISALOITE UIMAHYPPYTORNISTA SAVONLINNAN KESKUSTAAJAMAAN!

TARVITAAN 660 ALLEKIRJOITUSTA, JOTTA ALOITE ON OTETTAVA KÄSITTELYYN PUOLEN VUODEN KULUESSA!

KUNTALAISALOITTEEN TEKSTI:

Savonlinnan keskustaajaman alueelta puuttuu uimahyppytorni. Tornin puuttuessa lapset ja nuoret hyppelevät siltojen kaiteilta, joissa hyppääjien turvallisuus on sangen kyseenalaista.

Uimahyppytornille on todella paljon kysyntää nuorten keskuudessa ja onpa se loistava matkailuun liittyvä lisä Savonlinnan kesään.

Asiaan on ottanut kantaa nuorisovaltuusto, siitä on tehty valtuustoaloite ja sitä on esitetty toteutettavaksi investointiesityksissä, mutta mikään niistä ei ole edennyt toteutukseen asti.

Me kuntalaisaloitteen allekirjoittajat esitämme Savonlinnan kaupungille, että uimahyppytorni toteutetaan viimeistään kesäksi 2022 Koulukadun (Pikku Kakkosen) uimarannan yhteyteen, johon järjestetään kesäaikainen uimavalvonta.

Näin kaupungin taholta kuunnellaan myös nuorten toiveita.

 

KLIKKAA ALLA OLEVAA KUVAA JA KÄY ALLEKIRJOITTAMASSA!

 

UIMAHYPPYTORNI SAVONLINNAN KESKUSTAAJAMAAN-

KUNTALAISALOITE

 

716 KIITOSTA

 

Kuntalaisaloite keräsi 716 allekirjoitusta, joista 660 savonlinnalaisia.

Kuntalaisaloite on lähetetty Savonlinnan kaupungille käsittelyyn 1.7. 2021.

Saatesanoina jätettyyn aloitteeseen liitettiin: Otettava talousarviovalmisteluun vuodelle 2022.

660 allekirjoitusta eli 2% kunnan asukkaista, takasi sen, että kuntalaisaloite on otettava käsittelyyn kuuden kuukauden kuluessa.

Kuntalaisaloite jätettiin odottamaan allekirjoituksia 10.6. 2021.

Aloitteelle oli ajateltu, että se kerää tarvittavat allekirjoitukset heinäkuun loppuun mennessä, mutta uimahyppytornin tarpeellisuudesta viestii se, että allekirjoitukset saatiin kasaan jo heinäkuun 1. päivänä.

Kuten numeroista voi päätellä myös muut kuin savonlinnalaiset ovat ottaneet vilkkaasti kantaa aloitteeseen.

Savonlinnan HaTTu ry kiittää kaikkia allekirjoittajia matalan kynnyksen vaikuttamisesta.

PULLOPOSTIA - PILAPIIRROSKIRJA

Savonlinnan HaTTu ry on tuottanut Pullopostia pilapiirroskirjan, joka perustuu Hattu ry:n hallituksen jäsen Hannu "Hanski" Härkösen tornin veljesten seikkailuihin Savonlinnassa.

Kirjaan voi tutustua sekä jättää tilauksen tästä linkistä.

Kirjan tuotto käytetään lyhentämättömänä savonlinnalaisten vähavaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen.

Pullopostia kirjaa on ostettavissa Savonlinnan Prismasta, Riihisaaren museolta, Taito Shopista,   Savonlinnan Kristilliseltä opistolta sekä järjestötalo Kolomosesta hintaan 23€.

Pullopostia kirja soveltuu mainiosti matkamuistoksia, yrityslahjaksi, syntymäpäivälahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea, mutta ei tätä kirjaa tai ihan vaan muuten luettavaksi omaksi iloksi.

 

Yksilölliset avaimenperät myynnissä tapahtumissa.
Hinta 5 €. Tuotto HaTTu ry:lle.