Muut

Päivitetty kummikansio

Hei!

Olen Katariina Turunen, 27-vuotias teatteritekniikan opiskelija ja 4h-yrittäjä Savonlinnasta.

Perustin vuonna 2018 4h-yritykseni Cupcakemadness opiskelun ohella ja teen käsityönä mm. koruja epoksihartsista, ompelen kangaskasseja ja maalaan akvarelleja tilauksesta.

Hattu Ry tekee tärkeää työtä tukemalla lapsien ja nuorien harrastamista, ja yhteistyössä valmistin heille oman avaimenperäsarjan harrastusvälineistä!

KUNTALAISALOITE - UIMAHYPPYTORNI SAVONLINNAN KESKUSTAAJAMAAN!

 

TULE VAIKUTTAMAAN !

ALLEKIRJOITA KUNTALAISALOITE UIMAHYPPYTORNISTA SAVONLINNAN KESKUSTAAJAMAAN!

TARVITAAN 660 ALLEKIRJOITUSTA, JOTTA ALOITE ON OTETTAVA KÄSITTELYYN PUOLEN VUODEN KULUESSA!

KUNTALAISALOITTEEN TEKSTI:

Savonlinnan keskustaajaman alueelta puuttuu uimahyppytorni. Tornin puuttuessa lapset ja nuoret hyppelevät siltojen kaiteilta, joissa hyppääjien turvallisuus on sangen kyseenalaista.

Uimahyppytornille on todella paljon kysyntää nuorten keskuudessa ja onpa se loistava matkailuun liittyvä lisä Savonlinnan kesään.

Asiaan on ottanut kantaa nuorisovaltuusto, siitä on tehty valtuustoaloite ja sitä on esitetty toteutettavaksi investointiesityksissä, mutta mikään niistä ei ole edennyt toteutukseen asti.

Me kuntalaisaloitteen allekirjoittajat esitämme Savonlinnan kaupungille, että uimahyppytorni toteutetaan viimeistään kesäksi 2022 Koulukadun (Pikku Kakkosen) uimarannan yhteyteen, johon järjestetään kesäaikainen uimavalvonta.

Näin kaupungin taholta kuunnellaan myös nuorten toiveita.

 

KLIKKAA ALLA OLEVAA KUVAA JA KÄY ALLEKIRJOITTAMASSA!