Lumme Energia GP - mäkiautokisa

Hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry järjestää LUMME ENERGIA GP- mäkiautokisan Savonlinnassa lauantaina 12.6. 2021 kello 11.30 alkaen, teknisenä kumppaninaan Activity Maker Oy. Pääyhteistyökumppanina on Lumme Energia Oy.

Mäkiautokisaa markkinoidaan ja se toteutetaan puhtaan ilman ja vapaan hiilijäljen tapahtumana, jotka otetaan huomioon kaikessa järjestelyissä ja toiminnassa, joka ilmentyy jo mäkiautokisan nimessä Lumme Energia GP (GreenPower).

Mäkiautokisassa on kaksi sarjaa kilpa- ja showsarjat, joiden säännöt löytyvät järjestäjän kotisivuilta.

Tapahtumapaikka on Savonlinnan keskustassa, legendaarisessa Talvisalon rinteessä. GP- kartta nähtävissä kisasivuilla.

Mäkiautokisaa markkinoidaan ympäri Suomea mäkiautojen harrastajatahoille. Tiedämme, että Savonlinna kiinnostaa alan harrastajia jo senkin vuoksi, että ko. viikonvaihteena kaupungissa on paljon oheistapahtumia.

Järjestäjät toivovat, että paikalliset mäkiautoilusta kiinnostuneet tahot osallistuvat kisaan. Aikaa rakentaa auto joko kilpa- tai showsarjaan on lähes kolme kuukautta. Ohjeita auton rakentamiseen ja sääntöihin löytyy järjestäjän kotisivuilta.

Tapahtuman ajankohta on valittu Savonlinnan ”superlauantaiksi” eli kaupungin kesäkauden avauspäivään 12.6. 2021, jolloin ihmisiä on liikkeellä tuhatmäärin lukuisissa eri tapahtumissa.

Tapahtuman tavoitteena on kerätä varoja savonlinnalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastetoiminnan tukemiseen.

 

 

 

Savonlinnan HaTTu ry

savonlinnanhattu@gmail.com

www.savonlinnanhattu.fi

044 9731319